Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Stoere Kiddies, gevestigd te Tilburg staan hieronder vermeld.
Alle kledingprijzen zijn inclusief 21% btw. De verzendkosten zijn exclusief €6,95 voor al de pakketten.

Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Indien een artikel na bestelling onverhoopt niet voorradig of leverbaar blijkt te zijn, is Stoere Kiddies hiervoor niet aansprakelijk. Stoere Kiddies kan in dit geval niet worden verplicht tot levering van de goederen. Stoere Kiddies zal haar uiterste best doen alsnog voor levering zorg te dragen of een passend alternatief te bieden, maar kent hiertoe geen verplichting. Wanneer de klant de bestelling reeds betaald heeft, zal Stoere Kiddies voor een terugbetaling zorgen binnen een termijn van 14 dagen.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en/of beschreven.

Herroepingrecht:

Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant -afgezien van de retourkosten – de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden.
In dat geval dien je de artikelen onbeschadigd, ongebruikt (je mag de artikelen wel passen) en voorzien van aangehecht label terug te zenden. Je krijgt je geld in dat geval binnen 30 dagen terug.
Besluit je alle artikelen terug te zenden, dan zijn de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet verschuldigd. Besluit je een deel van de artikelen te houden en een deel terug te zenden, dan zijn de verzendkosten derhalve wel, in zijn geheel, verschuldigd. Wil je het artikel ruilen voor een andere kleur of maat, dan worden er niet opnieuw verzendkosten in rekening gebracht.

Zorg voor voldoende frankering bij het versturen per reguliere post. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Indien u uw zending niet of niet voldoende frankeert, brengen wij u de kosten in rekening welke ons door TNT Post / De Post in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen. Deze kosten zullen dan worden ingehouden op de creditnota van de voor ruiling aangeboden artikelen.

Betaling via iDeal:

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor online betalingen worden geen extra kosten berekend.

Annulering;

Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd.
Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan Stoere Kiddies.
Uw order annulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra het verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen. Indien u de bestelling al heeft voldaan, wordt binnen 14 dagen het volledige bedrag aan u terugbetaald.

Leave a Reply